fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Na zalihi

Lifeline URO – balans 20 kapsula

URO-balans je namjenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i njihovu kolonizaciju.

16,90 KM

Prirodni odgovor na infekcije urogenitalnog trakta
URO-balans je namjenjen zdravlju urogenitalnog trakta, kod žena i muškaraca. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i olakšava njihovo izlučivanje. Jedan od najčešćih uzročnika urinarnih infekcija jeste bakterija Ešerihija koli.
URO-balans pomaže zdravlju urinarnog trakta kroz dvostruku akciju:
Klinički ispitan ekstrakt brusnice (PACran®) sprečava vezivanje Ešerihije koli za sluznicu urinarnog trakta i njenu kolonizaciju.
Korisne bakterije proširuju spektar delovanja brusnice i protiv ostalih uropatogena. Naseljavaju se na sluznici, obnavljaju crevnu i vaginalnu floru. Stvarajući fizičku barijeru, štite sluznicu od vezivanja svih uropatogena. Pored toga, proizvode mlečnu kiselinu i stvaraju kiselu sredinu koja je dodatno nepogodna za razvoj patogenih bakterija i gljivica.

Sastav: PACran® prašak brusnice (Vaccinium macrocarpon) standardizovan na 1,5% proantocijana tipa A) 500 mg – 12,5 x 109Lactobacillus rhamnosus R0011 ND (liofilizirane žive bakt.).

Pakovanje: 20 kapsula

Način primjene i doziranje: Dvoje kapsule dnevno popiti sa čašom vode uz obrok. Za vrijeme i nakon trajanja infekcije preporučuju se 2 kapsule dnevno u periodu od jednog mjeseca. U svrhu prevencije, preporučuje se 1 kapsula dnevno, po potrebi.  Uz antibiotike, probiotik se pije 2 sata nakon antibiotika.  URO-balans ne treba uzimati sa alkoholom i vrućim napicima.

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojak proizvoda. Ukoliko postoji već popisana terapija konsultovati lekara/farmaceuta pre upotrebe proizvoda. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od tri godine.

Proizvođač: Blagoleks

 

Najprodavaniji

Sensilab Urifar 14 kesica (cijena po komadu)

1,47 KM
DJELUJE ZA 30 MINUTA   Vodite brigu o svom urinarnom zdravlju na jednostavan i prirodan način

FemmaBiotic 10 kapsula

11,81 KM
FemmaBiotic obnavlja vaginalnu floru, reguliše vaginalni pH, sprječava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija, ublažava simptome

Naturoplex 36 film tableta

20,93 KM
Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbjeđuje uspjeh u spriječavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija

Lifeline URO - balans 20 kapsula

16,90 KM
URO-balans je namjenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i

UROMIX-P mješavina biljnog čaja za očuvanje zdravlja mokraćnih puteva za djecu (Čaj broj 85)

8,94 KM
UROMIX-P mješavina biljnog čaja za očuvanje mokraćnih puteva za djecu- Moć bilja  

Origanol strong 60 kapsula

33,84 KM
Ulje divljeg origana uništava bakterije. Ulje divljeg origana, koje se nalazi u Origanol strong kapsulama,

Lifeline Linoderm Follisan šampon 200ml

17,84 KM
Kod pojačanog opadanja kose • Osobama sa tankom i rijetkom kosom, bez volumena • Kod problema sa

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu