Besplatna dostava za narudžbe iznad 50,00KM

Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Samo 5 komada na zalihi

Solgar ulje noćurka 30 tableta

Sadrži ulje sjemenki žutog noćurka, Oenothera biennis.
-Noćurak učinkovito pomaže u smanjenju simptoma PMS-a, glavobolje, depresije, napetosti, bolnih grudi, bolnih menstruacija, u slučajevima cista na jajnicima ili dojkama te kod endometrioze.
-Zbog povoljnog stimulirajućeg djelovanja na nervni sistem preporučuje se dijabetičarima za prevenciju dijabetičke neuropatije, ali je potreban oprez kod osoba oboljelih od epilepsije. Takođe, pospješuje zarastanje rana i izgled kože.
-Proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja. Bez šećera, soli i škroba.

 

 

34,33 KM

SKU:36195

Ulje noćurka je bogato višestruko nezasićenim masnim kiselinama. Sadrži linolnu i gama linoleinsku kiselinu koja pripada kategoriji omega-6 masnih kiselina. Kao prekursor prostaglandina serije 1, omega-6 masne kiseline imaju važnu ulogu u smanjenju upalnih procesa u organizmu. Prostaglandini nastali iz omega-6 su supstance slične hormonima. Utiču na niz fizioloških funkcija uključujući lučenje hormona i aktivnost nervnog sistema, primarno vezanih za ublažavanje simptoma PMS-a. Zbog toga proizvod efikasno pomaže u smanjenju glavobolje, depresije, napetosti, bolnih grudi, bolnih menstruacija, u slučajevima cista na jajnicima ili dojkama kod endometrioze. Zbog stimulirajućeg djelovanja na nervni sistem preporučuje se dijabetičarima za prevenciju dijabetičke neuropatije. (potreban oprez kod osoba oboljelih od epilepsije). Takođe se primjenjuje za bržu epitelizaciju i zarastanje rana.

Sastav: Ulje sjemenki žutog noćurka, linolna kiselina, gama linolenska kiselina.

Pakovanje: 30 tableta

Način primjene i doziranje: Uzimaju se 1 do 3 tablete na dan ilim po preporuci ljekara.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Proizvođač: Solgar

Najprodavaniji

FemmaBiotic 10 kapsula

10,99 KM
FemmaBiotic obnavlja vaginalnu floru, reguliše vaginalni pH, sprječava nastanak vaginalnih i urinarnih infekcija, ublažava simptome

Sensilab Urifar

14,99 KM
DJELUJE ZA 30 MINUTA   Vodite brigu o svom urinarnom zdravlju na jednostavan i prirodan način

Lifeline URO - balans 20 kapsula

16,90 KM
URO-balans je namjenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i

Encian čaj od Brusnice 50g

11,40 KM
Encian čaj od brusnice je napravljen od čiste brusnice koja se prirodnim putem suši te

Origanol strong 60 kapsula

29,76 KM
Ulje divljeg origana uništava bakterije. Ulje divljeg origana, koje se nalazi u Origanol strong kapsulama,

Naturoplex 36 film tableta

18,39 KM
Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbjeđuje uspjeh u spriječavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija

Solgar Vitamin A 100 tableta

48,21 KM
Vitamin A je snažan antioksidans, esencijalan nutrijent našeg organizma, vitamin topiv u mastima. Važan je

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu