fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Informacije za potrošače

 • ZU Apoteke B Pharm
 • Adresa: Kulska obala bb
 • Djelatnost i šifru djelatnosti: 47.73 – Apoteke
 • Matični broj: 11031749
 • Poreski broj: 4402770640003
 • PDV broj: 402770640003
 • Web adresa: www.bpharm.rs
 • Kontakt telefon: 052/720-290
 • Kontakt e-mail: info@bpharm.rs

1. Povrat proizvoda

Kako se radi o proizvodima koji su jasno i nedvosmisleno predstavljeni a podložni su otvaranju i oštećenju od strane korisnika, funkcija povrata proizvoda nije dostupna.

2. Reklamacija

Kupac kome je isporučen pogrešan proizvod ili proizvod sa greškom dužan je da u roku od 24 časa, od dana preuzimanja proizvoda, prijavi takav nedostatak na email adresu [email protected]Pogrešno isporučeni proizvodi biće zamijenjeni bez dodatnih troškova.

Molimo Vas da ispravnost isporuke provjerite odmah nakon preuzimanja pošiljke od strane dostavne službe. Reklamacije izvan gore definisanog roka neće biti uvažene.

3. Isporuka

Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji BiH. Isporuka ponuđenih proizvoda je dopuštena na osnovu Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima (Sl.glasnik BiH broj 58/08) i ostalim propisima koji regulišu apotekarsku djelatnost.

Proizvodi se dostavljaju u vremenskom roku od 48 časova (samo za radne dane bez nedjelja, vjerskih i državnih praznika). U rok se ne računa dan isporuke pošiljke.

Za ovaj dio poslovanja koristimo Biz ekspres uslugu Pošte Srpske a.d. Banja Luka.

Naručene proizvode možete preuzeti direktno u B Pharm br. 39, Bana Lazarevića 3, Banja Luka.  Potrebno je naglasiti da se preuzimanje vrši lično. Bićete kontaktirani kada roba bude spremljena za preuzimanje.

4. Troškovi isporuke

Dostava proizvoda se naplaćuje po sljedećoj skali:

 • za porudžbine vrijednosti do 30 KM cijena dostave iznosi 7,00 KM,
 • za porudžbine vrijednosti od 30 do 50 KM cijena dostave iznosi 3,50 KM,
 • za porudžbine vrijednosti preko 50 KM dostava je besplatna.

Ukupan iznos za plaćanje sa uračunatom cijenom dostave je tačno izračunat i jasno prikazan na krajnjem koraku za odobrenje plaćanja, pri obradi porudžbine.

Troškovi pakovanja uračunati su u troškove isporuke.

5. Zakonitost

Aplikacija, kao i način informisanja o proizvodima su u potpunosti usaglašeni sa pozitivnim zakonskim propisima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Ukoliko bilo koji dio ovih Opštih uslova korišćenja, iznijetih i predstavljenih u ovom tekstu, može biti u suprotnosti i opovrgnut od strane nekog nadređenog autoriteta, da je protivurečan, nevažeći, nelegalan ili neprimjenljiv u bilo kojoj mjeri, takav uslov biće izuzet iz ostatka uslova.

6. Izmjene

ZU Apoteke B Pharm zadržavaju pravo izmjene Uslova korištenja ove aplikacije, uz obavezu da o tome obavijesti sve registrovane korisnike. Ukoliko se ne slažete sa izmjenama Uslova korištenja, molimo Vas da ne koristite usluge ove aplikacije, te da nam se sa svojim primjedbama obratite putem e-mail adrese: [email protected].

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu