fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Kupac kome je isporučen pogrešan proizvod ili proizvod sa greškom dužan je da u roku od 24 časa od dana preuzimanja prijavi takav nedostatak na e-mail adresu [email protected].

Pogrešno isporučeni proizvodi biće zamijenjeni bez dodatnih troškova.

Molimo Vas da ispravnost isporuke provjerite odmah nakon prijema pošiljke od strane dostavne službe. Reklamacije izvan gore definisanog roka neće biti uvažene.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime ZU Apoteke B Pharm obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika, u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ZU Apoteke B Pharm (i poslovni partneri) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Monri – napredni sistem za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Monri osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u Monri platni formular. Platni podaci proslijeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt sa cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Takođe, podaci su nedostupni čak i zaposlenima Monri sistema. Izolovano jezgro samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih i držeći potpuno sigurnim.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja sertifikovanog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. Monri zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje poštujući norme – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice, dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Monri Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zagarantovana je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla shodno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost Monri sistema. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovnim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za spriječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti, trajno održavaju i unaprijeđuju stepen sigurnosti sistema zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite Monri!

Povrat sredstava

U slučaju vraćanja robe i povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio proizvod nekom od kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ZU Apoteke B Pharm je u obavezi da povrat vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu