Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Na zalihi

Urolitinn 600 ml

Urolitinn je dijetetski suplement koji se koristi u prevenciji i liječenju urolitijaze. Ovaj preparat stimuliše diurezu i olakšava uklanjanje kristala soli i kamena iz urinarnog traktra, kontroliše bol i eliminiše spazam iz urinarog trakta, prevenira rekurentno stvaranje kalkulusa nakon uklanjanja iz urinarnog trakta, bez obzira na njegovo poreklo i dovodi do opšteg poboljšanja stanja kod dizurije, poliurije, nikturije, otežanog mokrenja, slabog pritiska mokrenja i urinarne inkontinencije. Ovaj proizvod se kao tradicionalni biljni kompleks za liječenje i prevenciju urolitijaze nalazi u primjeni više od 90 godina.

44,21 KM

SKU:38885

Dokazano efikasan za prevenziju i liječenje urolitijaze. Stimuliše diurezu i olakšava uklanjanje kristala soli i kamena iz urinarnog trakta
Kontroliše bol i eliminiše spazam iz urinarog trakta. Preventira rekurento stvaranje kalkulusa nakon uklanjanja iz urinarnog trakta, bez obzira na njegovo porijeklo. Dovodi do opšteg poboljšanja stanja kod disurije, poliurije, nikturije, otežanog mokrenja, slabog pritiska mokrenja i urinarne inkotinencije. Tradicionalni biljni kompleks za liječenje i prevenciju urolitijaze sa iskustvom u primjeni već 90 godina.
Urolitijaza i prekomjerno stvaranje soli u bubrezima (oksalati, urati, fosfati, karbonati). Prevencija rekurentnog stvaranja kamena nakon uklanjanja iz urinarnog trakta, bez obzira na njegovo porijekla.
Spazam mokraćnog i bilijarnog trakta, kontroliše bol i eliminiše spazam smanjujući osjećaj nemira. Infekcije urinarnog trakta: cistitis, uretritis, pijelonefritisa. Opšte poboljšanje stanja kod dizurije, poliurije, nikturije, otežanog mokrenja, slabog pritiska mokrenja i urinarne inkontinencije.

Sastav: Urolitinn se dobija jedinstvenom ekstrakcijom aktivnih principa procesom hidrodestilacije 8 ljekovitih biljaka koje djeluju u sinergiji. Biljni sastav čine: rastavić, crvena peščanka, list bolda, cvijet indijske smokve, cvijet planinskog čaja, list ruzmarina, rizom zubače i list matičnjaka.

Pakovanje: 600 ml

Način primjene i doziranje: Dva puta dnevno po 30 ml (dve kašike) rastvoriti u pola čaše vode i popiti, najmanje 15 minuta pre obroka.

Napomena: Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. 

Proizvođač: INNventa

Najprodavaniji

Sensilab Urifar

14,99 KM
DJELUJE ZA 30 MINUTA   Vodite brigu o svom urinarnom zdravlju na jednostavan i prirodan način

Lifeline URO - balans 20 kapsula

14,08 KM
URO-balans je namjenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i

Innopea 15 kesica

23,57 KM
INNOPEA - Jedinstvena formulacija za tretman bola i upale. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog

Origanol strong 60 kapsula

29,76 KM
Ulje divljeg origana uništava bakterije. Ulje divljeg origana, koje se nalazi u Origanol strong kapsulama,

Naturoplex 36 film tableta

19,21 KM
Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbjeđuje uspjeh u spriječavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija

Cystone 100 tableta

16,15 KM
Pomaže u sprečavanju nastanka pijeska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. Olakšava izbacivanje pijeska

Brusnica sa vitaminom C 100 kapsula

30,47 KM
Natural Wealth Brusnica s vitaminom C kapsule preporučuje se osobama sklonim infekcijama mokraćnog sistema. Ublažava

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu