fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

B Pharm apoteke

B Pharm apoteke uspješno posluju već 13 godina a najvažniji razlog našeg uspjeha su zadovoljni korisnici/pacijenti. Zbog njih težimo da budemo stalno bolji u poslu kojim se bavimo i uslugama koje pružamo. Ponosni smo na tu činjenicu, jer smo upravo zbog toga, izrasli u jedan od vodećih lanaca apoteka u Republici Srpskoj i Brčko distriktu.

Zdravstvena ustanova Apoteke B Pharm osnovana je 2007. godine sa sjedištem u Novom Gradu, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina. Trenutno posluje sa više od 60 apoteka i 10 apotekarskih stanica koje su pozicionirane na najatraktivnijim lokacijama skoro svih gradova u Republici Srpskoj i Brčko distriktu.

Osnovna djelatnost ZU Apoteke B Pharm jeste snabdijevanje lijekovima, OTC preparatima, dijetetskim suplementima, herbalnim proizvodima, kozmetikom, dječijom opremom i medicinskim sredstvima. Naš glavni cilj je dobrobit i unaprijeđenje zdravlja stanovništva kroz pružanje profesionalnih savjeta o upotrebi lijekova, te promocija kulture zdravog života.

Rad u apotekama obavljamo u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i među prvim smo apotekama, koje su započele proces sertifikacije, kao obavezan standard kvaliteta u farmaciji.

Naša poslovna filozofija bazira se na činjenici da apoteka nije samo mjesto na kome možete dobiti traženi lijek, već mjesto na kojem možete sa povjerenjem iznijeti svoje zdravstvene probleme, zatražiti savjet i dobiti adekvatan odgovor iskusnog farmaceuta, jer smo naše znanje, iskustvo i trud, podredili vašim potrebama.

U Apotekama B Pharm svake sedmice imamo sjajne ponude, preparate po sniženim cijenama, a dobrodošlicu će vam poželjeti naše ljubazno i profesionalno osoblje koje sa osmijehom dočekuje svoje posjetioce.

Dođite i uvjerite se sami zašto su Apoteke B Pharm sinonim za povjerenje!

Pratite @apoteke_b_pharm na instagramu

Can not refresh Instagram token. It may be incorrect.Instagram has returned invalid data.

iconNajnovije recenzije

Prezadovoljna sam brzinom dostavom putem brze pošte, a prije svega uredno zapakovanim proizvodima i naravno posebno se zahvaljujem na spakovanim testerima, katalogu i poklonu u
Tina
Rated 5 out of 5
Samo da vas pohvalim, juče sam poručila danas stiglo na adresu. Puno hvala za poklone i testere. Nemam riječi.
Azra
Rated 5 out of 5
Preljubazni ste stvarno, što je rijetkost. Hvala na preporukama za proizvode.
Maja
Rated 4.5 out of 5
Samo da vam javim da mi je stigao paket. Krema Avene Hydrance rich je najbolja za suvu i osjetljivu kozu. U trenutku je nahrani i ima tako bogatu teksturu. Sve preporuke!
Jovana K.
Rated 5 out of 5
Stigla je krema Rilastil Aqua, stvarno je odlična. Čitala sam dosta o njoj i defintivno ću
Bojana
Rated 4.5 out of 5
Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu