0
0,00KM
Mini Cart
  • Prazna korpa

    Nema proizvoda u korpi.

B Pharm apoteke uspješno posluju već 13 godina a najvažniji razlog našeg uspjeha su zadovoljni korisnici/pacijenti. Zbog njih težimo da budemo stalno bolji u poslu kojim se bavimo i uslugama koje pružamo. Ponosni smo na tu činjenicu, jer smo upravo zbog toga, izrasli u jedan od vodećih lanaca apoteka u Republici Srpskoj i Brčko distriktu.

Zdravstvena ustanova Apoteke B Pharm osnovana je 2007. godine sa sjedištem u Novom Gradu, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina. Trenutno posluje sa više od 52 apoteke i 10 apotekarskih stanica koje su pozicionirane na najatraktivnijim lokacijama skoro svih gradova u Republici Srpskoj i Brčko distriktu.

Osnovna djelatnost ZU Apoteke B Pharm jeste snabdijevanje lijekovima, OTC preparatima, dijetetskim suplementima, herbalnim proizvodima, kozmetikom, dječijom opremom i medicinskim sredstvima. Naš glavni cilj je dobrobit i unaprijeđenje zdravlja stanovništva kroz pružanje profesionalnih savjeta o upotrebi lijekova, te promocija kulture zdravog života.

Rad u apotekama obavljamo u skladu sa smjernicama dobre apotekarske prakse i među prvim smo apotekama, koje su započele proces sertifikacije, kao obavezan standard kvaliteta u farmaciji.

Naša poslovna filozofija bazira se na činjenici da apoteka nije samo mjesto na kome možete dobiti traženi lijek, već mjesto na kojem možete sa povjerenjem iznijeti svoje zdravstvene probleme, zatražiti savjet i dobiti adekvatan odgovor iskusnog farmaceuta, jer smo naše znanje, iskustvo i trud, podredili vašim potrebama.

U Apotekama B Pharm svake sedmice imamo sjajne ponude, preparate po sniženim cijenama, a dobrodošlicu će vam poželjeti  naše ljubazno i profesionalno osoblje koje sa osmijehom dočekuje svoje posjetioce.

Dođite i uvjerite se sami zašto su Apoteke B Pharm sinonim za povjerenje!