Slušamo vaše želje - veliki popusti na sve kozmetičke brendove - Provjeri ponudu

Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76
Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Na zalihi

Viranto Forte sirup 100 ml

Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da primenite vašim mališanima odmah po pojavi prvih simptoma prehlade i gripa! Viranto forte je sirup prirodnog sastava. Sadrži ekstrakte: korijena geranijuma, ploda crne zove, ploda šipurka koji sadrži vitamin C, ploda acerole koji sadrži prvenstveno vitamin C, vitamine A, B grupe I D, karotenoide, bioflavonoide,cink i bakar. Namijenjen je u stanjima prehlade i gripa, kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva.

12,97 KM

SKU:39940

Viranto Forte je sirup prirodnog sastava koji je prirodno rešenje protiv prehlade i gripa. Njegovo jako dejstvo na viruse je klinički dokazano. Viranto Forte sirup treba primjeniti odmah, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primjenjen u prva 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u terapijskoj dozi, efikasno djeluje na virus.
Viranto forte efikasno djeluje i na bakterije od kliničkog značaja – prirodni je antibiotik! Primjenjen u prvih sat do dva od pojave prvih simptoma, Viranto Forte omogućava da se dijete prati, da se sačeka 2 do 3 dana sa primjenom antibiotika i druge suportivne terapije (antipiretika, kapi za nos), bez bojazni da će do bilo kakvih komplikacija doći, čak iako je u pitanju neka bakterijska infekcija.

Sastav: Glavni aktivni sastojci sirupa Viranto Forte su ekstrakt ploda crne zove i ekstrakt pelargoniuma (južnoafričke muškatle). Delotvornost i bezbednost ovih aktivnih sastojaka u stanjima prehlade i gripa danas su prikazani u brojnim kliničkim studijama publikovanim u medicinskim časopisima. Pelargonium (ekstrakt korena južnoafričke muškatle) je jedna od klinički najispitivanijih lekovitih biljaka za respiratorne infekcije, posebno infekcije gornjih respiratornih puteva (upala grla, krajnika, sinusa).

Pakovanje: 100 ml

Način primjene i doziranje:
Djeca starija od 1 godine: 2 puta dnevno po 5ml.
Djeca starija od 12 godina i odrasli: 2 puta dnevno po 7,5ml.
Prije upotrebe promućkati!

Napomena: Potreban je oprez kod osoba sa oboljenjima jetre, psorijazom, reumatoidnim artritisom, lupusom i autoimunim oboljenjima zbog njihove sposobnosti aktivacije antitijela i izazivanja autoimunih poremećaja, kao i kod osoba sa dijabetesom.

Proizvođač: 4U Pharma

Najprodavaniji

Viranto Forte sirup 100 ml

12,97 KM
(0 Reviews)
Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako

Azeta Bio organsko ulje koje olakšava prehladu 20ml

16,20 KM
(0 Reviews)
Azeta Bio org. ulje koje olakšava prehladu 20ml. Ulje pogodno

Bijeli sljez oriblete za grlo 30 oribleta

2,64 KM
(0 Reviews)
Bijeli sljez protect oriblete Esensa a 30 oribleta. - kod grlobolje, -

Sinulan duo forte 15 tableta

10,98 KM
(0 Reviews)
  • Izaberi moć prirode za lakše disanje i zdrave sinuse!

Stop kašalj sirup za djecu 150ml

11,65 KM
(0 Reviews)
Stop kašalj sirup za djecu pomoći će vašim mališanima da

Sinulan forte 15 tableta

10,29 KM
(0 Reviews)
Izaberi moć prirode za lakše disanje i zdrave sinuse! Sinulan

ISLA Medic Acute 20 pastila

8,35 KM
(0 Reviews)
Za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu