Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76
Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Na zalihi

Pro Visio Forte 30+10 tableta

Pro Visio Forte 30+10 tableta (10mg luteina u jednoj tableti, 30 tableta + 10 tableta). Dijetetski proizvod. Dodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava luteina i zeaksantina, kao i fizioloških svojstava aktivnih principa iz ekstrakta borovnice, sa dodatkom vitamina E i selena. Pomaže održavanju dobrog vida i zaštiti ćelija od oksidativnih oštećenja.

21,58 KM

SKU:33557

Pro-visio forte pogodan je za starije osobe u prevenciji i smanjenju nastanka rizika kod promena u oku uslovljenih starenjem, kada može doći do propadanja žute mrlje i gubitka vida. Takođe je namenjen očima koje su napregnute – noćna vožnja, stres od zračenja kompjuterskih monitora, TV ekrana. Upotrebom posle operacije katarakte štiti oko od delovanja intenzivnog svetla kroz intraokularna sočiva. Mogu ga upotrebljavati i dijabetičari.

Sastav: 1 tableta: Zaslađivač sorbitol, lutein i zeaksantin, tokoferol-acetat 50%(vitamin E), suvi ostatak soka od borovnice, 25% standardizovani prirodni ekstrakt borovnice (antocijani), regulator kiselosti (natrijum-citrat), magnezijum-stearat i magnezijum-silikat, prirodno identična aroma borovnice, natrijum-selenit.

Pakovanje: 30+10 tableta

Način primjene i doziranje: Kod odraslih i adolescenata 1 tableta dnevno ili po preporuci oftalmologa.  Tabletu ne gutati. Ostaviti da se rastopi u ustima. Pogodno za dugotrajnu primjenu.

Napomena: Nemojte uzimati više tableta od preporučene dnevne doze. Ovaj dodatak ishrani ne zamjenjuje normalnu hranu. Pretjerana upotreba može da izazove dijareju. Preporučuje se za dijabetičare uz konsultaciju sa lekarom. Ne sadrži sredstva za konzervisanje, saharozu i mlečni šećer. Proizvod nije namenjen djeci, trudnicama ni dojiljama.

Proizvođač: Unimed Pharma

 

Najprodavaniji

AretIN 30 kapsula

22,49 KM
AretIN je proizvod koji je namjenjen očuvanju i unapređenju zdravlja oka, prije svega kod pacijenata

Sensilab Omega 3 1000 mg

25,20 KM
Sens Omega sadrži visoku koncentraciju omega-3 masnih kiselina iz najboljeg ribljeg ulja (inćuni i sardine ulovljene u morskom području Perua

Makulin 30 kapsula

19,22 KM
Kapsule za zaštitu vida. Preporučuje se: kod slabljenja vida, kod dugotrajnog naprezanja, pomaže osobama sa

Makulin plus 30 kapsula

26,76 KM
Makulin Plus se preporučuje za zaštitu vida, kod slabljenja vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju i

Vitamini za oči 60 tableta

31,98 KM
Vitamini za oči su specijalni multivitaminsko- mineralni preparat. Pomažu u zaštiti zdravlja očiju. Preporučuju se: – Za

Makulin Dual Action kapi 10 ml

17,63 KM
Makulin® Dual Action kapi za oči su medicinski proizvod za oftalmološku upotrebu. Smanjuju nadražaj, djeluju

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu