Traži

Na zalihi

Primed 6 Urinarius 250 g

Aktivni sastojci proizvoda ispoljavaju blagotvorno dejstvo na zdravlje prostate. Redovnom upotrebom povoljno djeluju kao pomoć u regulisanju problema koji prate benigno uvećanje ili upalu prostate i mokraćnih puteva. Posebno se preporučuje muškarcima starijim od 40 godina i onim sa povećanim rizikom od razvoja uvećanja prostate.

26,40 KM

SKU:33532

Prirodna formula na bazi meda, polena, sjemenki bundeve i vrbovice. Aktivni sastojci proizvoda ispoljavaju blagotvorno dejstvo na zdravlje prostate. Redovnom upotrebom povoljno djeluju kao pomoć u regulisanju problema koji prate benigno uvećanje ili upalu prostate i mokraćnih puteva.Posebno se preporučuje muškarcima starijim od 40 godina i onim sa povećanim rizikom od razvoja uvećanja prostate.

Sastav: Prirodna formula na bazi meda, polena, sjemenki bundeve i vrbovice.

Pakovanje: 250 g

Način primjene i doziranje: Jednom do dva puta dnevno po jednu kašičicu preparata, pola sata prije ili 2 sata nakon obroka. Polako otopiti u ustima pa progutati. Najbolje je preparat upotrebljavati ujutru, na prazan želudac. Može redovno koristiti, sa prekidima u trajanju od 2 nedelje nakon svakih 3 meseca korištenja.

Napomena: Mjere opreza i kontraindikacije Primed 6 nije zamjena za lijek i propisanu terapiju. Preparat ne treba da koriste osobe preosetljive na sastojke preparata i insulin zavisni dijabetičari. Primed 6 možete koristiti uporedo sa propisanom terapijom, odvojeno 2-3h od primene lijekova i drugih preparata. Nisu zabilježena neželjena dejstva i interakcije sa lijekovima i drugim preparatima. Čuvati na temperaturi do 25 C, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti.

Proizvođač: Cortex Labs

Najprodavaniji

Lifeline Prostat 30 kapsula

20,99 KM
Za zdravlje prostate. Prostat je preparat sa biljnim ekstraktima, cinkom i vitaminom B6 namjenjen muškarcima. Pomaže

Primed 6 Urinarius 250 g

26,40 KM
Aktivni sastojci proizvoda ispoljavaju blagotvorno dejstvo na zdravlje prostate. Redovnom upotrebom povoljno djeluju kao pomoć

Urasan Forte 60 kapsula

45,21 KM
Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakt sjemena bundeve čija efikasnost je

Conprosta 60 tableta

13,76 KM
Efikasno, potpuno prirodno sredstvo za liječenje benigne hiperplazije prostate i hroničnog prostatitisa.

Primed 2, 250 g

41,84 KM
  • PRIMED 2 za disajne puteve stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže

Primed 13, 250 g

45,21 KM
Preporučuje se: -Za poboljšanje imuniteta, -Za prevenciju i kao pomoćno sredstvo u tretmanu malignih bolesti, -Kod infektivnih i

Hladno cijeđeno ulje Lana 250ml

9,83 KM
Najbolji biljni izvor omega 3 masnih kiselina, bogat antioksidansima i dijetalnim vlaknima. Prirodna zaštita sluznice

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu