Besplatna dostava za narudžbe iznad 50,00KM

Traži

Na zalihi

Opti – free express rastvor za sočiva 355 ml

OPTI-FREE EXPRESS rastvor za sočiva 355ml. Višenamanski rastvor za dezinfekciju osigurava čistoću i udobnost vaših sočiva. To je sve što Vam treba za dnevnu negu mekih kontaktnih sočiva.

18,74 KM

SKU:31493

OPTI FREE EXPRESS:
-Osjećaj ugodnosti koji traje cijeli dan,
-Čisti, ispira, dezinfikuje, vlaži i čuva,
-Multinamjenska dezinfekcijska otopina,
-Za sva meka kontaktna sočiva, uključujući silikon hidrogel sočiva.

Sastav: OPTI FREE EXPRESS višenamenski rastvor za dezinfekciju je sterilan, puferovan, izotoničan rastvor koji sadrži natrijum – hlorid, sorbitol, dinatrijum-edetat, bornu kiselinu, aminometil-propanol, citrate I TETRONIC® 1304 (poloxamin) kao sredstva za čišćenje; POLYQUAD™(polidronijum-hlorid) 0.001% I ALDOX®(miristamidopropil-dimetilamin) 0.0005%.

Pakovanje: 355 ml, pakovanje sadrži i posudicu za odlaganje sočiva.

Način primjene: Temeljito isperite obje strane kontaktnih sočiva Opti Free express višenamjenskom otopinom te lagano protrljajte kontaktna sočiva prstima u dlanu. Napunite Alconov spremnik za kontaktna sočiva količinom dovoljnom da pokrije sočiva i ostavite preko noći ili najmanje 6 sati.

Napomena: Ne stavljajte direktno u oko. Ne ispirajte sočiva i spremnik za sočiva vodovodnom vodom. Bacite svaku preostalu količinu najkasnije nakon isteka 6 meseci nakon prvog otvaranja.

Proizvodjač: Alcon

Najprodavaniji

Proculin Lens rastvor za sočiva 400 ml

18,90 KM
Proculin Lens otopina za kontaktna sočiva (400ml) vrhunske kvalitete. Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje,

Opti - free express rastvor za sočiva 355 ml

18,74 KM
OPTI-FREE EXPRESS rastvor za sočiva 355ml. Višenamanski rastvor za dezinfekciju osigurava čistoću i udobnost vaših

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu