fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Na zalihi

Opti – free express rastvor za sočiva 355 ml

OPTI-FREE EXPRESS rastvor za sočiva 355ml. Višenamanski rastvor za dezinfekciju osigurava čistoću i udobnost vaših sočiva. To je sve što Vam treba za dnevnu negu mekih kontaktnih sočiva.

18,74 KM

OPTI FREE EXPRESS:
-Osjećaj ugodnosti koji traje cijeli dan,
-Čisti, ispira, dezinfikuje, vlaži i čuva,
-Multinamjenska dezinfekcijska otopina,
-Za sva meka kontaktna sočiva, uključujući silikon hidrogel sočiva.

Sastav: OPTI FREE EXPRESS višenamenski rastvor za dezinfekciju je sterilan, puferovan, izotoničan rastvor koji sadrži natrijum – hlorid, sorbitol, dinatrijum-edetat, bornu kiselinu, aminometil-propanol, citrate I TETRONIC® 1304 (poloxamin) kao sredstva za čišćenje; POLYQUAD™(polidronijum-hlorid) 0.001% I ALDOX®(miristamidopropil-dimetilamin) 0.0005%.

Pakovanje: 355 ml, pakovanje sadrži i posudicu za odlaganje sočiva.

Način primjene: Temeljito isperite obje strane kontaktnih sočiva Opti Free express višenamjenskom otopinom te lagano protrljajte kontaktna sočiva prstima u dlanu. Napunite Alconov spremnik za kontaktna sočiva količinom dovoljnom da pokrije sočiva i ostavite preko noći ili najmanje 6 sati.

Napomena: Ne stavljajte direktno u oko. Ne ispirajte sočiva i spremnik za sočiva vodovodnom vodom. Bacite svaku preostalu količinu najkasnije nakon isteka 6 meseci nakon prvog otvaranja.

Proizvodjač: Alcon

Najprodavaniji

Makulin Complete Care otopina za kontaktna sočiva 380ml

15,72 KM
MAKULIN Complete Care je višenamjenski rastvor s hijaluronskom kiselinom koja dezinfikuje, čuva, čisti, vlaži, podmazuje,

Opti - free express rastvor za sočiva 355 ml

18,74 KM
OPTI-FREE EXPRESS rastvor za sočiva 355ml. Višenamanski rastvor za dezinfekciju osigurava čistoću i udobnost vaših

Proculin Lens rastvor za sočiva 400 ml

18,63 KM
Proculin Lens otopina za kontaktna sočiva (400ml) vrhunske kvalitete. Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje,

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu