Besplatna dostava za narudžbe iznad 50,00KM

Traži

Na zalihi

Kinderimmun 65 g

Kinderimmun prašak sadrži beta glukan i kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imuni sistem, vitamini B1, B6, B12, folna kiselina i prebiotički inulin. Kinderimmun se preporučuje za jačanje imunog sistema, u fazama rasta i za zdrav razvoj kostiju kod djece kao i kod opterećenosti djece uslijed brojnih obaveza i slično.

42,96 KM

SKU:25725

Sadrži BETA GLUKAN, KOLOSTRUM, PROBIOTIKE, VITAMINE Ovaj iznimno djelotvoran pripravak sadrži Beta Glukan i Kolostrum, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imuni sistem, vitamini B1, B6, B12, folnu kiselinu i prebiotički inulin. NAJSNAŽNIJI PRIRODNI IMUNOMODULATOR za djecu od 2 i više godina za aktivno i pasivno jačanje imunološkog sistema KinderImmun je aktivni imunokompleks koji se sastoji od mnoštva vrijednih aktivnih supstanci posebno izbalansiranih i kombinovanih za jačanje imunološke odbrane kod predškolske i školske djece. Ovaj izniman pripravak sadrži BETA GLUKAN I COLOSTRUM, dva najsnažnija prirodna imunomodulatora. Dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imuno sistem, vitamini B1, B6, B12, folnu kiselinu i prebiotički inulin Beta Glukan u ovom pripravku potiče stanice prirodne obrane i jača imunosistem, a bakterije mliječne kiseline (Bifidobacterium longum) aktiviraju imuno sistem unutar tankog crijeva. Prašak iz soka acerole sadrži velike količine C vitamina prirodnog porijekla dok Colostrum od mlijeka krava s Novog Zelanda pasivno snaži imunološku odbranu. Kinderimmun je najpotpunija formula imuniteta specijalno dizajnirana za djecu školske i predškolske dobi, a preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sastav:
3 mjerne kašike sadrže:
Vitamin C 48 mg, Vitamin B1 0,66 mg, Vitamin B2 0,84 mg, Vitamin B6 0,84 mg, Vitamin B12 1,5 µg, Folna kiselina 120 µg, Cink 3 mg,
Vitamin D3 10 µg.

Pakovanje: 65 g

Način primjene i doziranje:
-Djeca od 2- 3 godine: 1 mjerna kašika dnevno,
-Djeca do 6 godina: 2 mjerne kašike dnevno,
-Starija djeca iznad 6 godina: 3 mjerne kašike dnevno.                    KinderImmun se umiješa u jogurt, hladni napitak ili desert. Ne smije se miješati u tople napitke temperature iznad 40°C.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena uravnoteženoj prehrani.

Proizvođač: Dr. Wolz

 

 

Najprodavaniji

Imunoglukan Acute PH4, 5 kapsula

19,22 KM
Trostruka moć za brzu pomoć. Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak prehrani u kapsulama koji osim Imunoglukana

Imunoglukan P4H sirup

36,25 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Imunoglukan PH4 kapsule

37,60 KM
Imunoglukan PH4® kapsule su dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan®, vitamin C i cink. Vitamin C

Imunoglukan P4H sirup 250ml

57,40 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Sensilab Zinc

10,43 KM
ALL IN A DAY Cink dolazi u obliku cinkovog glukonata-superiornog oblika cinka, i sadrži 25

Ehinacea 30 kapsule

9,55 KM
Ehinacea kapsule, su dodatak prehrani koji se koristi za jačanje odbrambene sposobnosti organizma, kao pomoć

SANOSTOL Multivitaminski sirup + FE 230ml

14,29 KM
Dodatak prehrani zanadopunu vitamina kod nedovoljnog unosa u organizam ili kod povećane potrebe Sanostol sirup sa željezom je

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu