fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Na zalihi

Aloe Vera sok 500 ml

Koncentrovani sok borovnice i med čine sok vrlo ukusnim. Nije pasterizovan, nema dodatih šećera i boja i dobiva se iz svježe, ručno ubrane aloe vere. Sok aloe vere se oduvijek koristi za poboljšanje varenja i probave (eliminaciju toksina iz organizma) i ujedno jača imunitet. Smatra se pravom pomoći za cijeli probavni sistem. Preporučuje se kao tretman kod dispepsije (bolova u gornjem dijelu probavnog sistema) i njenih simptoma, te kao pomoćno sredstvo u tretmanu čira, meteorizma (nadutosti) i aerofagije (vazduha u želucu). Pomaže varenje i smanjuje osjećaj rane sitosti i mučnine, što su simptomi dispepsije. Sok aloe vere ima protivupalno djelovanje i koristan je u slučaju čira i nadraženog kolona. Također djeluje antibakterijski i pomaže razvoj poželjne crijevne mikroflore, te ima hipoglikemijske osobine (snižava nivo šećera u krvi).

15,44 KM

Dodatak prehrani sačinjen od Aloe Vere uzgajane bez upotrebe pesticida. Delikatan proces pripreme napitka od sinergijskih biljaka omogućava da prirodne komponente biljaka ostanu nepromijenjene, sačuvajući tako njihova maksimalna prirodna dejstva. Aloe Vera pomaže u jačanju imuniteta, poboljšava varenje i probavu, podstičući eliminaciju toksina iz organizma. Sok Aloe Vere posjeduje protivupalno djelovanje, djeluje antibakterijski, podstiče funkciju i djelovanje jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i nervnognog sistema. Vrlo je hranjiv i preporučuje se tokom oporavka od bolesti i kod hroničnih bolesti gdje pacijent ne može normalno jesti. Smatra se izvrsnim dijetetskim dodatkom zahvaljujući prisustvu aminokiselina, enzima, polisaharida, minerala i vitamina bitnih za razvoj i održanje ćelija i time za cijeli organizam. Aromatizovan je prijatnim čistim sokom od borovnice.

Pakovanje: 500 ml

Način primjene i doziranje: Jedna mjerica (25 ml) soka 3 puta na dan, čistog ili razrijeđenog sa vodom.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznovrsnoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Proizvođač: Esi

Najprodavaniji

Defendyl Imunoglukan PH4 30 kapsula

37,60 KM
Imunoglukan PH4® kapsule su dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan®, vitamin C i cink. Vitamin C

Imunoglukan Acute PH4, 5 kapsula

19,22 KM
Trostruka moć za brzu pomoć. Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak prehrani u kapsulama koji osim Imunoglukana

Defendyl Imunoglukan P4H sirup 120ml

36,25 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Orthomol junior C plus tablete za žvakanje šumsko voće 30 doza (cijena po komadu)

2,80 KM
Orthomol® junior C je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namjenom. Orthomol® junior C je namjenjen

Defendyl Imunoglukan P4H sirup 250ml

57,40 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Esi, Biocollagenix anti-aging serum 30 ampula na komad

1,61 KM
Snažan tretman protiv starenja zasnovan na visoko koncentrovanim aktivnim sastojcima koji osigurava trenutni rezultat nakon

ROYAL KINDER Jelly 500mg , 10 bočica

21,76 KM
ROYAL KINDER Jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od 3 (tri) godine. Jedna bočica

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu