Besplatna dostava za narudžbe iznad 50,00KM

Traži

Na zalihi

Aloe Vera sok 500 ml

Koncentrovani sok borovnice i med čine sok vrlo ukusnim. Nije pasterizovan, nema dodatih šećera i boja i dobiva se iz svježe, ručno ubrane aloe vere. Sok aloe vere se oduvijek koristi za poboljšanje varenja i probave (eliminaciju toksina iz organizma) i ujedno jača imunitet. Smatra se pravom pomoći za cijeli probavni sistem. Preporučuje se kao tretman kod dispepsije (bolova u gornjem dijelu probavnog sistema) i njenih simptoma, te kao pomoćno sredstvo u tretmanu čira, meteorizma (nadutosti) i aerofagije (vazduha u želucu). Pomaže varenje i smanjuje osjećaj rane sitosti i mučnine, što su simptomi dispepsije. Sok aloe vere ima protivupalno djelovanje i koristan je u slučaju čira i nadraženog kolona. Također djeluje antibakterijski i pomaže razvoj poželjne crijevne mikroflore, te ima hipoglikemijske osobine (snižava nivo šećera u krvi).

13,97 KM

SKU:20216

Dodatak prehrani sačinjen od Aloe Vere uzgajane bez upotrebe pesticida. Delikatan proces pripreme napitka od sinergijskih biljaka omogućava da prirodne komponente biljaka ostanu nepromijenjene, sačuvajući tako njihova maksimalna prirodna dejstva. Aloe Vera pomaže u jačanju imuniteta, poboljšava varenje i probavu, podstičući eliminaciju toksina iz organizma. Sok Aloe Vere posjeduje protivupalno djelovanje, djeluje antibakterijski, podstiče funkciju i djelovanje jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i nervnognog sistema. Vrlo je hranjiv i preporučuje se tokom oporavka od bolesti i kod hroničnih bolesti gdje pacijent ne može normalno jesti. Smatra se izvrsnim dijetetskim dodatkom zahvaljujući prisustvu aminokiselina, enzima, polisaharida, minerala i vitamina bitnih za razvoj i održanje ćelija i time za cijeli organizam. Aromatizovan je prijatnim čistim sokom od borovnice.

Pakovanje: 500 ml

Način primjene i doziranje: Jedna mjerica (25 ml) soka 3 puta na dan, čistog ili razrijeđenog sa vodom.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznovrsnoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Proizvođač: Esi

Najprodavaniji

Imunoglukan Acute PH4, 5 kapsula

19,22 KM
Trostruka moć za brzu pomoć. Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak prehrani u kapsulama koji osim Imunoglukana

Imunoglukan P4H sirup

36,25 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Imunoglukan PH4 kapsule

37,60 KM
Imunoglukan PH4® kapsule su dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan®, vitamin C i cink. Vitamin C

Imunoglukan P4H sirup 250ml

57,40 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Sensilab Zinc

10,43 KM
ALL IN A DAY Cink dolazi u obliku cinkovog glukonata-superiornog oblika cinka, i sadrži 25

Ananas 60 tableta

9,27 KM
Egzotična biljka, otkrivena od strane Kristofera Kolumba, nije samo voće prijatnog ukusa. Naime, ona ima

Ehinacea 30 kapsule

9,55 KM
Ehinacea kapsule, su dodatak prehrani koji se koristi za jačanje odbrambene sposobnosti organizma, kao pomoć

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu