Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76
Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Na zalihi

Aloe Vera sok 1000 ml

Koncentrovani sok borovnice i med čine sok vrlo ukusnim. Nije pasterizovan, nema dodatih šećera i boja i dobiva se iz svježe, ručno ubrane aloe vere. Sok aloe vere se oduvijek koristi za poboljšanje varenja i probave (eliminaciju toksina iz organizma) i ujedno jača imunitet. Smatra se pravom pomoći za cijeli probavni sistem. Preporučuje se kao tretman kod dispepsije (bolova u gornjem dijelu probavnog sistema) i njenih simptoma, te kao pomoćno sredstvo u tretmanu čira, meteorizma (nadutosti) i aerofagije (vazduha u želucu). Pomaže varenje i smanjuje osjećaj rane sitosti i mučnine, što su simptomi dispepsije. Sok aloe vere ima protivupalno djelovanje i koristan je u slučaju čira i nadraženog kolona. Također djeluje antibakterijski i pomaže razvoj poželjne crijevne mikroflore, te ima hipoglikemijske osobine (snižava nivo šećera u krvi).

23,73 KM

SKU:20209

Dodatak prehrani sačinjen od Aloe Vere uzgajane bez upotrebe pesticida. Delikatan proces pripreme napitka od sinergijskih biljaka omogućava da prirodne komponente biljaka ostanu nepromijenjene, sačuvajući tako njihova maksimalna prirodna dejstva. Aloe Vera pomaže u jačanju imuniteta, poboljšava varenje i probavu, podstičući eliminaciju toksina iz organizma. Sok Aloe Vere posjeduje protivupalno djelovanje, djeluje antibakterijski, podstiče funkciju i djelovanje jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i nervnognog sistema. Vrlo je hranjiv i preporučuje se tokom oporavka od bolesti i kod hroničnih bolesti gdje pacijent ne može normalno jesti. Smatra se izvrsnim dijetetskim dodatkom zahvaljujući prisustvu aminokiselina, enzima, polisaharida, minerala i vitamina bitnih za razvoj i održanje ćelija i time za cijeli organizam. Aromatizovan je prijatnim čistim sokom od borovnice.

Pakovanje: 1000 ml

Način primjene i doziranje: Jedna mjerica (25 ml) soka 3 puta na dan, čistog ili razrijeđenog sa vodom.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznovrsnoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Proizvođač: Esi

Najprodavaniji

Supradyn Koenzim Q10 15 eferveta

12,82 KM
(0 Reviews)
  • Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
  • Kod umora i iscrpljenosti

Sideral Forte 20 kapsula

27,71 KM
(0 Reviews)
Sideral Forte 20 kapsula za nadopunu željeza i vitamina C. -Jedini

Ferrolin C 30 kapsula

12,21 KM
(0 Reviews)
Koristan je u slučajevima gdje postoji deficit ovih komponenata i

Aloe Vera sok 1000 ml

23,73 KM
(0 Reviews)
Koncentrovani sok borovnice i med čine sok vrlo ukusnim. Nije

GE KIDS 30 kesica

63,88 KM
(0 Reviews)
GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet djece Pedijatri

Imunobeta glukan 30 kapsula

21,26 KM
(0 Reviews)
Preporučuju se: - za jačanje svih imunoloških funkcija, - za smanjenje intenziteta

Mumie 60 tableta

21,76 KM
(0 Reviews)
MUMIE se koristi kao opšte okrepljujuće i tonizirajuće sredstvo koje: -

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu