fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Na zalihi

Abri-San Mini 3 anatomski ulošci za inkontinenciju

Anatomski oblikovani ulošci za lagani do srednji stepen inkontinencije. Abena Premium pomagala pri inkontinenciji specifičnog su dizajna sa ciljem da krajnjem korisniku i osoblju njege olakšaju njihovu svakodnevnicu.

11,78 KM

Abri-San su anatomski oblikovani ulošci za zbrinjavanje svih oblika inkontinencije, od lagane do teške. Ulošci obezbjeđuju maksimalnu zaštitu za inkontinentnog korisnika, a u isto vrijeme su udobni i diskretni. Ulošci predstavljaju savremeno i ekonomično rješenje za zbinjavanje svih oblika inkontinencije, a posebno su praktični u toplim ljetnim mjesecima kao zamjena za pelene.

Abri-San ulošci posjeduju sve karakteristike visokokvalitetnih proizvoda za inkontinenciju:

-Potpuno prozračan vanjski sloj sličan tekstilu (TBSTextile Back Sheet) ne propušta tekućinu, a istovremeno propušta vazduh tako da koža korisnika može nesmetano da diše i čime se smanjuje mogućnost nastanka iritacija na koži. TBS sloj je bešuman i diskretan što korisnicima osigurava visok nivo udobnosti.
-Superapsorber (SAP) obezbjeđuje visoko upijanje i kapsuliranje tekućine, zahvaljujući kojem se tekućina uvijek zadržava dalje od kože korisnika.
-Jedinstveni Top Dry sistem obezbjeđuje brzu apsorpciju tekućine, ostavljajući pri tom površinu uloška suhom. Zahvaljujući ovoj osobini koža korisnika uvijek ostaje suha i istovremeno se smanjuje rizik od isticanja tekućine.
-Dugačka celulozna vlakna, sistem kanala i dopunsko jezgro u sredini obezbjeđuju ravnomjernu i brzu apsorpciju.
-Efikasni bočni graničnici smanjuju rizik od isticanja tekućine na minimum.
-Odour sistem smanjuje rizik od širenja neprijatnih mirisa.
-Ulošci za zbrinjavanje lakših oblika inkontinencije (Abri-San No. 1, 2, 3 i 4) posjeduju samoljepljivu traku sa vanjske strane kojom se jednostavno mogu fiksirati za donji veš, a ulošci za teže oblike inkontinencije (Abri-San No. 5, 6, 7, 8, 9, 10 i 11) umjesto samoljepljive trake posjeduju indikator vlažnosti sa vanjske strane koji mijenja boju kada je uložak apsorbovao dovoljno tekućine što ukazuje da je proizvod potrebno promijeniti.
-Ulošci ne sadrže lateks i nisu bijeljeni hlorom.

Veličina: 11×33 cm

Pakovanje: 28 komada

Proizvođač: Abena

Najprodavaniji

Abena Abri-Form pelene L3, 20 komada

40,80 KM
Pelene Abri-Form, visokoupijajuće pelene za inkontinenciju, pokrivaju srednje i teške oblike inkontinencije. Abena premium proizvodi

Abri-San Mini 3 anatomski ulošci za inkontinenciju

11,78 KM
Anatomski oblikovani ulošci za lagani do srednji stepen inkontinencije. Abena Premium pomagala pri inkontinenciji specifičnog

Abri-San Midi 5 anatomski ulošci za inkontinenciju

32,67 KM
Abri-San Premium 5 ulošci namijenjeni su zbrinjavanju srednjeg oblika inkontinencije. Fiksiraju se mrežastim gaćicama, anatomski

Abri-San Premium 6 anatomski ulošci za inkontinenciju

36,07 KM
Abena Premium pomagala pri inkontinenciji specifičnog su dizajna sa ciljem da krajnjem korisniku i osoblju

Abena Abri-Form pelene L1, 26 komada

36,30 KM
Pelene Abri-Form, visokoupijajuće pelene za inkontinenciju, pokrivaju srednje i teške oblike inkontinencije. Abena premium proizvodi

ABRI Flex XL 1 pelene gaćice 14 komada

36,90 KM
ABRI Flex XL 1 pelene gaćice 14 komada: -Ne propušta tečnost, a istovremeno propušta vazduh tako

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu