Septolete Total – Efikasno rješenje za bolno i upaljeno grlo!

Efikasno rješenje za bolno i upaljeno grlo

Efikasno rješenje za bolno i upaljeno grlo predstavlja nova generacija proizvoda u liječenju grlobolje – Septolete® total. Sa svojom jedinstvenom formulom Septolete® total osigurava potpun tretman protiv grlobolje: brzo otklanja bol, smanjuje upalu i uklanja uzrok infekcije.

Septolete® total imaju jedinstvenu kombinaciju aktivnih supstanci, antiseptik + analgetik s protivupalnim djelovanjem (NSAIL). Benzidamin će suprimirati sve simptome upale, a cetilpiridinijev hlorid djelovaće na uzročnike infekcije (viruse, bakterije i gljivice).

Nije važno da li je upala blaga ili jaka jer rješenje su Septolete® total. Dolaze u obliku spreja i pastila. Pastile možete naći u tri različita okusa: okus eukaliptus, zatim okus zove i limuna, te zove i meda. Mogu ih primijeniti odrasli i djeca starija od 6 godina.

Ne dopustite da Vas bolno grlo zaustavi u Vašim planovima. Već kod prvih simptoma odaberite Septolete total i vratite snagu svom grlu. Septolete total. Tvoje grlo je tvoja snaga!

Upozorenje: Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima lijeka posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.