Traži

Nema na zalihi

Jointace Omega-3, 30 kapsula

Dodatak prehrani za očuvanje zdravlja zglobova idealan za sve koji vode aktivan život, bave se sportom, kao i za zrelu životnu dob. JOINTACE Omega 3 kapsule sadrže glukozamin, omega 3 masne kiseline, ulje bakalara, vitamine D, C, E, B12, folnu kiselinu i minerale.

23,15 KM

Zdravlje hrskavice i kostiju je važno za dugoročno blagostanje. Jointace Omega-3 je razvijen od strane Vitabiotics nutricionista i pruža jedinstvene kombinacije minerala u tragovima, vitamina i hranljivih sastojaka, idealan za sve koji vode aktivan život, bave se sportom, kao i za zrelu životnu dob. Čisto ulje iz jetre bakalara & Omega-3 riblje ulje. Jointace Omega-3 pruža morsko ulje farmaceutskog kvaliteta, sa omjerom 50:50 Omega-3 ribljeg ulja i ulja od jetre bakalara. Riblje ulje se bira iz čistog morskog okoliša. Jointace Omega-3 želatinozne kapsule imaju prirodno narandžino ulje OdourMask ™ za sprečavanje neprijatnog okusa.

-Minerali i vitamini u tragovima.
Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i stoga može biti koristan za hrskavicu (jer se hrskavica sastoji od vezivnog tkiva).
-Vitamin D, cink i mangan pomažu u održavanju normalnih kostiju. Vitamin D3 je u obliku holekalciferola, koji se prirodno proizvodi u organizmu izlaganjem sunčevoj svjetlosti.
-Vitamin C doprinosi normalnoj formaciji kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice.                                                   -Glukozamin.
Zajedno sa mineralima u tragovima, Jointace Omega-3 obezbjeđuje glukozamin prisutan u poželjnom kalijum obliku.

Sastav: u dvije kapsule sadržano je 400mg glukozamina, 400mg omega-3 ribljeg ulja što osigurava 33% EPA i 22% DHA, 400mg ulja bakalara što osigurava 11% EPA i 8% DHA, 20μg vitamina D, 80mg vitamina E, 60mg vitamina C, 400μg folne kiseline, 20μg vitamina B12, 15mg cinka, 2000μg bakra, 3mg mangana, 160μg selena, 1,5mg bora i 30mg lecitina.

Pakovanje: 30 kapsula

Način primjene i doziranje: Dvije kapsule dnevno uz glavni obrok.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadoknada uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Proizvođač: Vitabiotics

Najprodavaniji

Alpha Peptide Collagen 50x25 ml (cijena po komadu )

2,67 KM
Pharmavitalov Alpha Peptide Collagen sadrži vrhunski kolagen hidrolizat Fortigel (porijeklo kravlje) kao i vitamin C,

Rumalaya forte 60 tableta

15,53 KM
Rumalaya forte doprinosi smanjivanju upalnih procesa: – Pomaže oporavak nakon povrede. – Olakšava pokretljivost zglobova i ublažava

Matrix 40 kapsula

29,91 KM
MATRIX – Biološki protein glukozamin kompleks za zaštitu i regeneraciju bolnih zglobova. Snažnim protivupalnim dejstvom ciljano

Menopace 30 kapsula

18,28 KM
MENOPACE sadrži preko 20 vitamina, minerala i sojin izoflavon. Menopace: - obezbeđuje nutritivni balans tokom i nakon

Alpenkrauter emulzija 200 ml

8,21 KM
Efikasna je kod ublažavanja bolova i primjene kao što su: -Bolovi u leđima i ukočenost. -Reumatska oboljenja

Sensilab Sens Magnesium 375 mg

15,44 KM
ZA NORMALNU FUNKCIJU MIŠIĆA Magnezijum je odgovoran za pravilno funkcionisanje više od 300 metaboličkih procesa. Doprinosi

Kurkuma forte 60 kapsula

42,26 KM
Sastojak po nazivu kurkumin ima protuupalno i analgetsko djelovanje te usporava resorpciju ili razgradnju kostiju. Kurkumin,

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu