fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Samo 5 komada na zalihi

Geladrink Fast 360 kapsula

Geladrink Fast je prirodan i potpuno bezbjedan preparat, koji ublažava bolove, upale i otoke (edeme) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.
Namjena:
– Za eliminaciju bola,
– Za smirenje zapaljenskih procesa,
– Za eliminaciju otoka u zglobovima,
– Za smanjenje jutarnje ukočenosti,
– Za poboljšanje pokretljivosti zglobova.

96,01 KM

Danas više od 80% odraslih osoba ima problema sa zglobovima i mišićima u vidu bolova, upalnih procesa, kao i otoka. Uzrok tih problema su prije svega reumatske bolesti: osteoartritis (upalni proces zglobova), osteoartroza (degenerativno oboljenje zglobova i kostiju), giht (metaboličko oboljenje zglobova), povrede mekih tkiva (tetiva, ligamenata i mišića), kao i sportske povrede (istegnuća, iščašenja zglobova, uganuća). Kao posljedica ovih bolesti i povreda javljaju se bol, otežana pokretljivost, smanjenje funkcije zglobova i mišića. Prva i najvažnija stvar je primjena takve terapije koja će smanjiti bolove, upalu, kao i otok (ukoliko postoji) i poboljšati pokretljivost zglobova. Zbog toga se pacijenti odlučuju za upotrebu lijekova, analgetika i antireumatika, ali kod njih postoji problem da se kod duže upotrebe javlja oštećenje sluzokože želuca. Iz tog razloga, sve veći broj pacijenata se odlučuje za Geladrink Fast. Geladrink Fast je prirodan i potpuno bezbjedan preparat, koji ublažava bolove, upale i otoke (edeme) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.

Sastav: Glavni sastojci Geladrink Fasta su: kolageni peptidi i bosvelin. Kolageni peptidi predstavljaju osnovu, kamen temeljac vezivnog tkiva zglobova, hrskavica, kostiju i tetiva. Oni utiču na ćelije hrskavice i kostiju tako što stimulišu povećanje proizvodnje novog zglobnog kolagena i sprječavaju razgradnju već postojeće strukture hrskavice. Time se poboljšava pokretljivost zglobova, kao i cjelokupna vitalnost organizma. Bosvelin (ekstrakt kore tamjanovog drveta) – smanjuje upalu, otok i bol, a povećava pokretljivost oboljelog zgloba. Boswellin ima jak protivupalni učinak i brzo otklanja bolove i ujedno otvara krvne sudove za snabdjevanje tkiva (kolateralne krvne sudove), što ima kao rezultat u tkivu više kolagenskih peptida u kraćem vremenu. Zajedno sa kolagenim peptidima utiče na bolju prokrvljenost, a time i ishranu hrskavice.

Pakovanje: 360 kapsula

Način primjene i doziranje: Odrasli i djeca starija od 12 godina
Geladrink Fast se uvijek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 mjeseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mjesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 mjeseca. Geladrink Fast u obliku kapsula – dnevno se uzima 2×6 ili 3×4 kapsule, sa dosta vode, poslije jela. Kapsule su želatinske, lako se gutaju i brzo otapaju u stomaku. Nisu štetne po sistem organa za varenje.

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Ne preporučuje se upotreba preparata duže od 3 mjeseca u kontinuitetu. Proizvod ne sadrži gluten, saharozu i holesterol.
Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namjenjen djeci, trudnicama i dojiljama.

Proizvođač: Orling

Najprodavaniji

Alpha Peptide Collagen 50x25 ml (cijena po komadu )

2,70 KM
Pharmavitalov Alpha Peptide Collagen sadrži vrhunski kolagen hidrolizat Fortigel (porijeklo kravlje) kao i vitamin C,

Matrix 40 kapsula

29,91 KM
MATRIX – Biološki protein glukozamin kompleks za zaštitu i regeneraciju bolnih zglobova. Snažnim protivupalnim dejstvom ciljano

Rumalaya forte 60 tableta

15,53 KM
Rumalaya forte doprinosi smanjivanju upalnih procesa: – Pomaže oporavak nakon povrede. – Olakšava pokretljivost zglobova i ublažava

Geladrink Forte Hyal prah 420g

96,01 KM
  • Za zaštitu i kompletnu regeneraciju hrskavica, ligamenata, tetiva kao i mekog tkiva u organizmu.

Alpenkrauter emulzija 200 ml

8,21 KM
Efikasna je kod ublažavanja bolova i primjene kao što su: -Bolovi u leđima i ukočenost. -Reumatska oboljenja

Sensilab Sens Magnesium 375 mg

16,17 KM
ZA NORMALNU FUNKCIJU MIŠIĆA Magnezijum je odgovoran za pravilno funkcionisanje više od 300 metaboličkih procesa. Doprinosi

Kurkuma forte 60 kapsula

42,26 KM
Sastojak po nazivu kurkumin ima protuupalno i analgetsko djelovanje te usporava resorpciju ili razgradnju kostiju. Kurkumin,

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu