fbpx
[elfsight_countdown_timer id="2"]

Traži

Na zalihi

GE KIDS 30 kesica (cijena po komadu)

GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet djece

Pedijatri preporučuju GE KIDS jer sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sedam aktivnih sastojaka koji vašoj djecu omogućuju mirno djetinjstvo bez zdravstvenih problema.
GE KIDS podržava zdrave zube vaših mališana, jer ne sadrži šećer. GE KIDS je certificiran proizvod vrhunske kvalitete. 100% prirodan i neodoljivo ukusan – vaša djeca će uživati u mirisnom ukusu marelice.

GE KIDS je pogodan za djecu od 3 godine starosti, a preporučuje se:                         – djeci sa oslabljenim imunim sistemom,
-u slučajevima ponavljanja zaraznih bolesti,
-kod česte primjene antibiotika,
-kod upalnih procesa,
-djeci sklonoj alergijama.

2,05 KM

GE KIDS je dodatak prehrani sa pozitivnim uticajen na otpornost organizma koji sadrži kombinaciju sedam aktivnih sastojaka i to: Reiši gljiva ili Ganoderma lucidum je izuzetno jak antioksidant koji otklanja stvorene slobodne radikale u organizmu i pomaže detoksikaciju tijela beba. Polisaharidi u Ganodermi pomoći će da se na prirodan način poboljša imuni sistem djeteta. I što je najvažnije Ganoderma nema neželjene efekte na organima. Ganoderma takođe može regulisati i poboljšati imuni sistem kada su u pitanju alergijske reakcije. GE KIDS mogu koristiti djeca sa alergijskim simptomima kao što su astma, alergija nosa ili kože. Matičnu mliječ proizvode pčele radilice od cvjetnog nektara, polena i vode pomoću sekreta svojih žlijezda. Osnovni sastojci matične mliječi su: bjelančevine, aminokiseline, vitamini (vitamini – A, C, D i E, B5 i B6…), minerali (cink, kalcijum, magnezijum…), hormoni, masti, šećeri, voda itd. Matična mliječ djeluje povoljno na imunološki sistem organizma, a ispoljava i antibiotska i antivirusna svojstva. Ona vraća energiju stanicama, regenerise organizam rekonvalescenata, regulira metabolizam, jača imunitet i poboljšava krvnu sliku. Resveratrol iz ekstrakta crvenog grožđa (opna i sjemenka) je snažan polifenolni antioksidant. Ima povoljan efekat na srce i krvne sudove. Resveratrol može umanjiti bol i otok i ima antiupalna i antivirusna svojstva. Često se koristi kao “zaštitni faktor” zbog dobrih antioksidantnih i vazoprotektivnih svojstva. Ekstrakt šipka sadrži vitamin C. Primjenjuje se kod prevencije u liječenju prehlada, infektivnih oboljenja, nedostatka vitamina C. Beta-glukani stimulisu imuni odgovor organizma na taj način što aktiviraju makrofage. Likopen iz paradajza je izuzetno jak antioksidant – u istraživanjima je dokazano da je značajno efikasniji u otklanjanju slobodnih radikala nego vitamin E. Također, uočena je i jaka protektivna uloga likopena. Kurukuma je antioksidans koji ima anti-inflamatorne, anti-trombocitne, anti-bakterijske i anti-gljivične efekte.

Sastav:
-Ekstrakt reiši gljive,
-Matična mleč,
-Resveratrol,
-Ekstrakt šipka,
-Beta glukan 1,3/1,6-D, -Likopen,
-Ekstrakt kurkume.

Pakovanje: 30 kapsula

Način primjene i doziranje: Djeca starija od 3 godine 1-2 kesice dnevno razmućene u 200 ml tečnosti u periodu od 2 mjeseca. Za duže korišćenje preporučuje se konsultacija sa ljekarom.

Napomena: Preparat se ne preporučuje osobama alergičnim na neki od prisutnih sastojaka, djeci mlađoj od 3 godine, trudnicama i dojiljama. Također, ne preporučuje se osobama koje imaju transplatirane organe i koji primaju imunosupresivnu terapiju. Osobe koje uzimaju antikoagulantnu terapiju prije početka korištenja GE KIDS, trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom.

Proizvođač: International Health

 

Najprodavaniji

Defendyl Imunoglukan PH4 30 kapsula

37,60 KM
Imunoglukan PH4® kapsule su dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan®, vitamin C i cink. Vitamin C

Imunoglukan Acute PH4, 5 kapsula

19,22 KM
Trostruka moć za brzu pomoć. Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak prehrani u kapsulama koji osim Imunoglukana

Defendyl Imunoglukan P4H sirup 120ml

36,25 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

Orthomol junior C plus tablete za žvakanje šumsko voće 30 doza (cijena po komadu)

2,80 KM
Orthomol® junior C je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namjenom. Orthomol® junior C je namjenjen

Defendyl Imunoglukan P4H sirup 250ml

57,40 KM
Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani koji sadrži Imunoglukan® i vitamin C. Vitamin C doprinosi

ROYAL KINDER Jelly 500mg , 10 bočica

21,76 KM
ROYAL KINDER Jelly je dodatak ishrani namijenjen djeci starijoj od 3 (tri) godine. Jedna bočica

Sensilab Zinc

11,46 KM
ALL IN A DAY Cink dolazi u obliku cinkovog glukonata-superiornog oblika cinka, i sadrži 15

 

 

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu