PROBIOTICI SNIŽENI -20 % DO 17.10. IMUNITET JE PRIORITET

Zdrav imunitet je prioritet, a dobro zdravlje počinje u crijevima. Zato smo za vas pripremili posebnu akciju za period 10.10.-17.10. i odabrali probiotike koji obezbjeđuju kvalitet , sigurnost i imaju pozitivno djelovanje na imuni sisitem.

U našoj online apoteci snizili smo probiotike od -20 % .  Ukoliko vam je    potreban probiotik, ne morate tražiti dalje pogledajte ponudu u našoj online apoteci: https://bpharm.rs/product-category/akcije/

Probiotici su živi mikroorganizmi, tzv. dobre bakterije, koji primjenjeni u adekvatnoj količini imaju povoljno djelovanje, kako na probavni trakt, tako i na cijeli imuni sistem.

Prema preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i brojnim kliničkim ispitivanjima, probiotici imaju povoljno djelovanje kod dijareje, opstipacije, alergija, karcinoma, infekcija mokraćnog sistema, dječijih kolika, sindroma iritabilnog kolona, ulceroznog kolitisa, za prevenciju rasta štetnih bakterija kod stresa, poboljšanje imunološke funkcije.

Da bi bili efikasni, veoma je važno znati za koje stanje i koliko dugo koristiti određeni probiotik.

I zapamtite, uvijek se posavjetujte se sasvojim ljekarom ili farmaceutom oko izbora pravog probiotika za određeno stanje, te dužine trajanja terapije kako bi ona bila efikasna i time sačuvajte svoje zdravlje, jer su naša crijeva ključ našeg imunog sistema!

14463

Biofar Kalcium Magnezium 20 šumećih tableta

4,56 KM
(0 Reviews)
Biofar Calcium & Magnesium je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani koji sadrži 500 mg kalcijuma iz organskog,
34258

Relaxan dreams 30 tableta

14,32 KM
(0 Reviews)
Relaxan dreams je dodatak prehrani namijenjen regulaciji nesanice, isprekidanog sna te poremećaja sna uslijed nagle