Prirodnost na djelu: Vichy proizvodi za njegu

Kako biste dobro vodili brigu o svojoj koži, vjerujte u prirodne, aktivne sastojke. Fokusirajte se na 3 prirodna sastojka koja se nalaze u Vichy asortimanu za njegu i njhovim koristima.

FOKUSIRAJTE SE NA ULJE MEKINJA OD RIŽE I ULJE ŠAFRANIKE

Ulje šafranike: ekstrahiran iz sjemena cvijeta šafranike (iz familije čičaka), sadrži omega 9 i omega 6 (2 puta više nego u arganovom ulju), s hranjivim i emolijentnim svojstvima.

Ulje mekinja od riže: dobijeno presanjem svježe riže iz Japana, dobro je poznato po svom bogatstvu omega 9 kiselinama (između 40 i 52%), omega 6 i omega 3 kiselinama. Na kraju krajeva, ulje mekinja od riže se koristi zbog njegovih emolijentnih, zaštitnih svojstava i u borbi protiv isušujućih dejstava na kožu.

U kombinaciji, ova dva prirodna ulja postaju pravi tretman, pospješujući ljepotu Vaše kože. Pomažu koži u dobijanju esencijalnih masnih kiselina. Kao rezultat, površina kože je obnovljena, a koža nahranjena preko lipida. Ova prirodna ulja su pravi saveznici prilikom ulaska u menopauzu koja predstvalja period u životu žene kada njezina koža obično postaje suha i potrebno je da bude dobro nahranjena.

FOKUSIRAJTE SE NA HIJALURONSKU KISELINU

Prirodno pristuna u koži, hijaluronska kiselina osigurava elastičnost kože. Problem: elastičnost se smanjuje s godinama. A rezultati su vidljvi na vašem licu: pojavljuju se bore, a Vaša koža gubi svoju čvrstoću.

Ništa nije tako učinkovito kao režim za njegu kože obogaćen hijaluronskom kiselinom koji popunjava i hidratizira kožu koja je zahvaćena znakovima starenja. Kako bi Vaša koža bolje upijala sastojke protiv starenja, izaberite fragmentiranu hijaluronsku kiselinu. Njena niska molekularna težina (22 puta manja u veličini i težini) ima bolju probojnost u kožu, tri puta bolje od hijaluronske kiseline sa visokom molekularnom težinom. Doprinosi još djelotvornijoj apsorpciji kod čvršćih površinskih dijelova kože, kao i djelovanju na dubljem nivou.