Pharmanova – Avaricon HEMOR linija

Avaricon® Hemor krem je namijenjen za olakšavanje tegoba izazvanih hemoroidima, spoljašnjim i unutrašnjim, potpuno prirodan proizvod u klasi medicinskih sredstava. Nanosi se poslije toalete analne regije. Zahvaljujući blagotvornom dejstvu sastojaka i posebnoj formulaciji njihovih koncentracija, posebno pogoduje osobama koje pate od tegoba koje stvara upaljena, bolna i iziritirana i/ili isušena analna regija.

Avaricon® Hemor krem za tretman hemoroida  je  prvi domaći proizvod u klasi medicinskih sredstava sa evropskom notifikacijom i sopstvenom kliničkom studijom. Kada kažemo da je proizvod u klasi medicinskih sredstava prije svega mislimo na bezbjednost njegove primjene na sluzokožu, a samim tim i na primjenu za tretman unutrašnjih hemoroida.

Avaricon® Hemor krem je pažljivo osmišljen, od izbora aktivnih supstanci u njegovom sastavu, pa do  formulacije noseće podloge koja ima važnu ulogu u dejstvu proizvoda:

  • natrijum – hijaluronat – revitalizuje i obnavlja tkivo
  • ekstrakt nevena – regeneriše tkiva koja sporo zarastaju
  • ekstrakt hamamelisa – antiinflamatorno, lokalno hemostatsko i regenerativno dejstvo
  • esencijalno ulje nane – antiseptičko i blago analgetsko dejstvu, pruža prijatan osećaj blagog hlađenja iritirane kože i sluznice

Takođe higijena analne regije je veoma važna, i preduslov je svakog liječenja. U situacijama kada nemate komfor kućnih uslova Avaricon® HEMOR vlažne maramice su jedinstvene na tržištu i nude pravo rešenje u ovim delikatnim situacijama. Vrlo meke, jedinstvene formulacije, natopljene ekstraktima ljekovitog bilja kao što su hamamelis, kamilica i aloja koje  predstavljaju bezbjednu formulu za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije. 

Avaricon® HEMOR vlažne maramice su prijatne i nježne teksture koja pruža prijatan osećaj čistoće i svežine tokom cijelog dana. Dodatni kvalitet je što su biorazgradive te ih možete baciti u toaletnu šolju nakon upotrebe.

Brini o sebi.