Persen: Riješite se stresa na prirodan način

U današnjem, izazovnom vremenu, užurbanom tempu skoro da nema osobe koja se ne suočava sa stresom i to svakodnevno. Idealno rješenje kako da se riješite stresa i to na prirodan način jesu Persen tablete.

Persen je lijek na biljnoj bazi. Sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka valerijane, mente i matičnjaka koji se nadopunjuju u svom djelovanju. Valerijana se koristila u drevnoj Grčkoj i Kini. Postoje zapisi Galena, najpoznatijeg ljekara starog Rima, iz II vijeka da je valerijana propisivana za ublažavanje nesanice dok su je grčki i rimski ljekari primjenjivali za ublažavanje uznemirenosti. Na našim prostorima Persen se koristi preko 30 godina i predstavlja terapiju koju doktor i farmaceut može preporučiti s potpunim povjerenjem u sigurnost i efikasnost.

Persen sadrži koncentraciju aktivnih sastojaka iz ljekovitih biljaka koja je preporučena po standardima Evropske farmakopeje. Proizveden je po najvišim standardima kvalitete zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima. Efikasnost je dokazana višedecenijskim iskustvima korisnika.

Prednost biljnih preparata poput Persena i Persena Forte u odnosu na sintetske jeste da oni ne stvaraju ovisnost i sigurni su za dužu primjenu.

Persen i Persen Forte mogu koristiti sve osobe preko 12 godina bez vremenskog ograničenja liječenja. Zato, ukoliko imate problema sa nesanicom, želite se riješiti stresa bez bojazni da ćete postati ovisni o tabletama, Persen je pravo rješenje za Vas.