OTVORENA JE NOVA APOTEKA U ZVORNIKU

Novootvorena apoteka B Pharm 77 na adresi Braće Obradovića 4, u neposrednoj blizini Doma zdravlja i Bolnice danas je svečano otvorena i nudi vam sve za podršku vašem zdravlju i potrebama. Apoteka „B Pharm 77 “je mjesto koje treba dodati na listu zdravstvenih rutina. Prednosti velikog i otvorenog prostora na preko 150 m2 uvijek su od značaja, a posebno u pandemijskim uslovima kada broj kvadrata prostora postaje važan faktor za ulazak.

Pored izdavanja lijekova na recept, u ponudi imamo i najširi asortiman poznatih kozmetičkih brendova, široku paletu dijetetskih suplemenata, zdrave hrane, bebi opreme, medicinske opreme, anatomske obuće kao i širok asortiman naočala.

U novoj lokalnoj apoteci očekuje vas popust od 20 % u prvih 7 dana od otvaranja na određeni asortiman, među kojima su poznati dermokozmetički brendovi: Rilasti, Avène, Eucerin, Vichy, Bioderma, Uriage, Weleda, Dr.Colić, zatim Microlife mjerači pritiska inhalatori i toplomjeri, Senislab dijetetski suplementi,vitamini i minerali, Rabenhoorst program za zdravu ishranu i mršavljenje. Pored ovoga, pronađite i Leon anatomsku obuću sniženu -10 % do 27.09.

Na policama B Pharm Apoteke ekskluzivno se smjestio i italijanski brend Rilastil njegujući ljepotu kože i vraćajući joj  prirodni sjaj. Ova medicinska kozmetika je dermatološki i oftamološki testirana, a bezbijedna je čak i za trudnice, jer ne sadrži kofein niti bioflavonoide.

KONSULTACIJE I SAVJETI

Naša apoteka nije samo mjesto na kome možete dobiti traženi lijek, već mjesto na kojem možete sa povjerenjem iznijeti svoje zdravstvene probleme, zatražiti savjet i dobiti adekvatan odgovor iskusnih farmaceuta. Očekujete stručne konsultacije o jačanju imuniteta, savjete farmaceuta o njezi lica, konsultacije za odvikavanje od pušenja, besplatno mjerenje krvnog pritiska kao i uslugu mjerenja holesterola, triglecerida i šećera u krvi.

Za sve što vam je potrebno naši farmaceuti su na raspolaganju radnim danima od 07:30-20:00h, subotom od 08:00-20:00h i nedjeljom od 08:30-14:00.

Čekamo vas!

 B Pharm apoteka-Sve za Vaše zdravlje!