Milioni žena imaju isto pitanje. SREBRO JE ODGOVOR!

Oestrofact® SILVER protect

MILIONI ŽENA IMAJU ISTO PITANJE. SREBRO JE ODGOVOR!

Proizvodi Oestrofact® SILVER linije sadrže jedinstvenu kombinaciju aktivnih komponenti, koje pomažu u:

  • Tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcije kao što su vulvo-vaginitis, genitalni herpes i bradavice
  • Tretmanu lezija nakon porođaja
  • Održavanju i obnavljanju normalnog fiziološkog stanja vaginalne sluznice
  • Stvaranju odbrambene barijere od spoljašnjih iritirajućih faktora

TIAB® predstavlja novu „eru“ za medicinsko srebro. TIAB® je inovativni kompleksni molekularni sistem razvijen uz pomoć nanotehnologije koje sadrže jone srebra Ag+ u kombinaciji sa titanijum dioksidom (TiO2). Joni srebra zahvaljujući kovalentnom vezivanju za titanijum dioksid imaju veoma visoku antimikrobnu aktivnost. Aktivne komponente koje pomažu u rješavanju jedne od najčešćih tegoba koje muče veliki broj dama su: TITANIJUM DIOKSID – NOSAČ I AKTIVATOR 

Oestrofact® SILVER protect meke vaginalne kapsule koriste se u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija. Oestrofact® SILVER protect meke vaginalne kapsule stvaraju zaštitnu barijeru sa ciljem da izoluju i štite tkivo od iritirajućih agenasa čime se pospješuje održavanje i obnavljanje normalnog fiziološkog stanja vaginalne sluznice.

Medicinsko sredstvo Oestrofact® SILVER protect meke vaginalne kapsule, treba primijeniti kada se jave prvi simptomi kao što su: svrab, peckanje, neprijatnost i sl. Nije neophodno prekidati eventualnu uporednu primjenu topikalne terapije. Patentirani oblik TIAB u Oestrofact® SILVER SOFTGEL kapsule je odobren od strane proizvođača za upotrebu pod ljekarskim nadzorom kod trudnica i žena koje doje.

Oestrofact® SILVER protect je zaštitni krem-gel namijenjen kao pomoć u prevenciji genitalnog herpesa, naročito kao profilaksa rekurentnih infekcija i kao pomoć u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija, kao što su kandidijaza, polne bradavice (kondilomi) i kao pomoć u tretmanu postporođajnih lezija. Formira zaštitnu barijeru na leziji u cilju izolacije i zaštite tkiva od spoljnih štetnih agenasa. 

Prije upotrebe pročitati uputstvo! O namjeni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa ljekarom ili farmaceutom.