MICROLIFE MJERAČI NA POPUSTU 30 %

U našim posebno odabranim apotekama i online putem web shopa pronađite na popustu od čak 35% Microlife digitalne mjerače pritiska, inhalatore za djecu i odrasle, kao i digitalne toplomjere za period 13.09.-30.09.

Microlife tlakomjeri su jednostavni za upotrebu, tačni i preporučuju se za mjerenje krvnog pritiska kod kuće. AFIB Microlife tlakomjeri za nadlakticu poseduju jedinstvenu AFIB tehnologiju koja omogućava detekciju atrijalne fibrilacije pri mjerenju krvnog pritiska u kućnim uslovima i samim time daju preciznije rezultate.

Krvni pritisak jedan je od glavnih pokazatelja mogućih bolesti našeg tijela. Upravo zato mjerenje krvnog pritiska na redovnoj bazi predstavlja mali, ali značajan doprinos brizi o zdravlju.
Mit je kako bi pritisak trebale kontrolisati samo starije osobe. Sve više mladih osoba pati od problema sa povišenim pritiskom i zaista je važno da u svakom periodu života obratimo pažnju na krvni pritisak.

Microlife kompresorski inhalatori imaju pouzdane performanse, što obezbjeđuje efikasnost svakog tretmana i jednostavnu primjenu od strane pacijenta u kućnim uslovima. Microlife kompresorski pedijatrijski inhalatori su specijalno dizajnirani kako bi najmlađima pružili prijatan osjećaj tokom inhalacione terapije. Nije bučan, ima laku provodljivost malih čestica, te omogućava brzu i efikasnu inhalaciju koja ne traje dugo. A velika brzina raspršivanja skraćuje vrijeme inhalacije.

  Pogledajte ovdje Microlife kompletnu ponudu.