0
0,00KM
Mini Cart
  • Prazna korpa

    Nema proizvoda u korpi.

Zaposlenje

* Izjavljujem da lične podatke uključujući i podatke iz priloženih dokumenata, dobrovoljno stavljam na raspolaganje ZU Apoteke B Pharm Novi Grad (u daljem tekstu: Apoteke B Pharm) te da sam saglasan da Apoteke B Pharm iste može obrađivati u cilju angažmana kandidata. Dozvoljavam da moje lične podatke može koristiti u evidencijama koje se odnose na selekciju i regrutaciju kadrova za vrijeme koje je potrebno za namjenu za koju se lični podaci obrađuju, ukoliko drugačije nije određeno važećim propisima. Saglasnost za obradu mojih podataka važi neodređeno vrijeme.    * Obavezna polja za unos podataka

    Zbog velikog broja prijava nismo u mogućnosti da odgovorimo svim kandidatima. Pozvaćemo samo kandidate koji uđu u najuži izbor na intervju. Svima ostalima, želimo da se zahvalimo na odvojenom vremenu i iskazanom interesovanju za našu zdravstvenu ustanovu.

    Napomena: Informacije prikupljene ovim putem smatraće se povjerljivim i biće korištene samo i jedino u svrhu selekcije kandidata za radno mjesto u ZU Apoteke B Pharm i u druge svrhe se neće koristiti odnosno, neće se proslijeđivati trećim licima.