Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76
Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Nema na zalihi

Lactogyn 7 vaginaleta

Vaginalne kapsule koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore. U zdravih žena najveći udio vaginalne flore prirodni su laktobacili koji održavaju kiselo okruženje vagine. Na taj način otežava se naseljavanje štetnih mikroorganizama. Lactogyn vaginalne kapsule sadržavaju probiotike koji se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori gdje otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama. Dodatak mliječne kiseline osigurava kiseli pH vagine i time dodatno doprinosi prevenciji.

21,06 KM

SKU:26644

Lactogyn je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® za djevojke, žene, trudnice, žene u menopauzi. Lactogyn® vaginalne kapsule koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore i primjenjuju se zajedno s Lactogyn oralnim kapsulama. Sadržavaju bakterijske kulture koje se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori gdje otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama. Dodatak mliječne kiseline osigurava kiseli pH vagine i time dodatno doprinosi prevenciji. Ukoliko imate izražene simptome vaginalne infekcije (peckanje, svrbež i neugodan iscjedak), a niste posjetili svog ginekologa, svakako to učinite!

Sastav: Jedna vaginalna kapsula sadržava sojeve Lactobacillus rhamnosus, GR-1 i Lactobacillus reuteri, RC-14 u ukupnoj količini od 109 živih bakterija i 4,5 mg 60-tne mliječne kiseline.

Pakovanje: 7 vaginalnih kapsula u tubi

Način primjene i doziranje: Lactogyn vaginalnu kapsulu potrebno je staviti što dublje u rodnicu, najbolje navečer prije spavanja, tokom sedam dana. Najbolje je započeti s korištenjem sedam dana prije ili odmah nakon završetka menstrualnog ciklusa. Kod izrazite suhoće rodnice kapsula se može navlažiti s vodom prije umetanja.

Napomena: Čuvati van dometa djece. U slučaju pojačane osjetljivosti savjetujte se sa svojim ljekarom. Ne gutati. Proizvod se može koristiti tokom trudnoće i dojenja samo nakon savjetovanja s liječnikom.

Proizvođač: Jadran GL

Najprodavaniji

Prolife suspenzija 7 bočica od 10ml

14,28 KM
(0 Reviews)
PROLIFE SUSPENZIJA bočice a 7x8ml, Pomaže pri regulaciji crijevne mikroflore. -Kod

Lactogyn 15 kapsula

18,25 KM
(0 Reviews)
Lactogyn je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1®

Lactogyn gel 50g

11,93 KM
(0 Reviews)
Nanošenjem Lactogyn gela uklanja se suhoća i neugodnost prilikom spolnog

Vagitorije sa ekstraktom revensare 5 komada

8,42 KM
(0 Reviews)
Vagitorije sa uljem ravensare su namijenjene za održavanje vaginalne higijene.

Kantarion vaginalete 5 komada

4,07 KM
(0 Reviews)
Vagitorije sa kantarionovim uljem su namijenjene za vaginalnu i cervikalnu

Lactogyn sapun za intimnu njegu 250 ml

14,74 KM
(0 Reviews)
'- Za intimnu njegu i zdravlje žena. - Za svakodnevno održavanje

Eucerin pH5 Fluid za intimnu njegu

13,18 KM
(0 Reviews)
Eucerin pH5 Fluid za intimnu njegu ima izuzetno nježnu formulu.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu