Traži

Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76
Za više informacija pozovite +387 51 26 62 76

Nema na zalihi

Jointace gel 75 ml

Jointace Gel sadrži mentol koji hladi. Postupak hlađenja bolnog mjesta smanjuje dotok krvi u zahvaćeno tkivo i doprinosi smanjenju oštećenja. Može se koristiti kod uganuća zgloba, bolova povezanih s artritisom, bolova u vratu i leđima, kao i za bolne mišiće. Jointace Gel predstavlja važan iskorak u tehnologiji proizvodnje gelova. Posebno je namijenjen sportašima, ali i svim ostalim osobama koje brinu o zdravlju zglobova.

24,29 KM

SKU:38963

Jointace Gel je jedinstven masažni gel koji ublažava bol u zglobovima i mišićima.
Karakteristike proizvoda:
-Ublažava bol u zglobovima i mišićima.
-Jedinstvena kombinacija sastojaka.
-Topljiv oblik glukozamina i kondroitina.
-Aromatična esencijalna ulja.
-Mentol za hlađenje.
-Lipofilna formula.
Jointace Gel u svojem sastavu kombinira korisna svojstva glukozamina i kondroitina s aromaterapijskim eteričnim uljima đumbira, lavande, eukaliptusa, klinčića, slatke naranče, komorača i drugih. Napredna lipofilna formula omogućava postepeno otpuštanje i maksimalnu penetraciju aktivnih supstanci u tkivo.Jointace Gel sadrži mentol koji hladi. Postupak hlađenja bolnog mjesta smanjuje dotok krvi u zahvaćeno tkivo i doprinosi smanjenju oštećenja. Može se koristiti kod uganuća zgloba, bolova povezanih s artritisom, bolova u vratu i leđima, kao i za bolne mišiće. Jointace Gel predstavlja važan iskorak u tehnologiji proizvodnje gelova. Posebno je namijenjen sportistima, ali i svim ostalim osobama koje brinu o zdravlju zglobova.

Sastav: Aqua, Ceteth 20, Lecithin, Alcohol, Glucosamine Sulphate Na, Propylene Glycol, Citrus Dulcis (Sweet Orange) Oil, Cellulose Gum, Menthol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Chondroitin Sulphate Sodium, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Eugenia Caryophyllus (Clove) Oil, Disodium EDTA.

Pakovanje: 75 ml

Način primjene i doziranje: Umasirajte gel direktno u zglobove ili mišiće. Preporučamo postupak ponoviti 2-3 puta na dan.

Napomena: Samo za vanjsku primjenu. Ne primjenjujte na oštećenu kožu. Jointace Gel sadrži glukozamin koji prirodno sadrži kitin. Ne koristite ukoliko ste alergični na ribe ili školjkaše. Dijabetičari i osobe koje uzimaju lijekove protiv zgrušavanja krvi prije upotrebe ovog proizvoda trebaju se konzultirati sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Prekinite upotrebu ukoliko primijetite iritaciju kože. Nije namjenjeno djeci mlađoj od 10 godina. Držati van dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu i temperaturi do 25°C, podalje od direktnih sunčevih zraka. Nakon upotrebe tubu dobro zatvoriti. Proizvod sadrži prirodna ulja. Izbjegavajte direktan kontakt s odjećom i materijalima koji bi mogli ostati umrljani uljem.

Proizvođač: Vitabiotics

Najprodavaniji

Alpenkrauter emulzija 200 ml

8,85 KM
(0 Reviews)
Efikasna je kod ublažavanja bolova i primjene kao što su: -Bolovi

Kurkuma forte 60 kapsula

42,26 KM
(0 Reviews)
Sastojak po nazivu kurkumin ima protuupalno i analgetsko djelovanje te

Menopace 30 kapsula

17,41 KM
(0 Reviews)
MENOPACE sadrži preko 20 vitamina, minerala i sojin izoflavon. Menopace: - obezbeđuje

Nem 30 kapsula

51,91 KM
(0 Reviews)
NEM kapsule sadrže membranu ljuske jajeta u prahu koja je

Matrix 40 kapsula

29,91 KM
(0 Reviews)
MATRIX – Biološki protein glukozamin kompleks za zaštitu i regeneraciju

Sensilab Sens Magnesium 375 mg

12,94 KM
(0 Reviews)
ZA NORMALNU FUNKCIJU MIŠIĆA Magnezijum je odgovoran za pravilno funkcionisanje više

Biolectra Magnezijum 300 direct 20 kesica

8,00 KM
(0 Reviews)
BIOLECTRA MAGNEZIJ 300 MG DIREKT vrećice a 20, Dodatak prehrani

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu korpu