OTVORILI SMO NOVU APOTEKU U NEVESINJU

B Pharm lanac apoteka se proširuje i dodatno smo otvorili novu apoteku u Nevesinju. Naša nova B Pharm apoteka nalazi se na adresi Obrena Ivkovića bb, u tržnom centru Tropic i radi svaki dan od ponedjeljka do nedjelje. Na teritoriji Bosne i Hercegovini, ovo je naša šezdeset i sedma apoteka.


U novoj B Pharm apoteci  očekuje vas širok asortiman proizvoda, najpovoljnije cijene, svakog ponedjeljka popust od 10 % na cjelokupan asortiman (osim lijekova koji se izdaju na recept) i profesionalno osoblje koje sa osmijehom dočekuje svoje posjetioce. Na raspolaganju je širok asortiman suplemenata, lijekova, herbalnih proizvoda, dermo kozmetike i preparata za njegu, bebi programa i medicinskih sredstava uz specijalne akcije na najpoznatijim brendovima.

Pored toga, u apoteci vršimo besplatna mjeranja krvnog pritiska, a  svakodevno se možete konsultovati sa našim farmaceutima ili informisati o budućim aktivnostima, dnevnim popustima, promocijama i drugim pogodnostima. Naša poslovna filozofija bazira se na činjenici da apoteka nije samo mjesto na kome možete dobiti traženi lijek, već mjesto na kojem možete sa povjerenjem iznijeti svoje zdravstvene probleme, zatražiti savjet i dobiti adekvatan odgovor iskusnih farmaceuta, jer smo naše znanje, iskustvo i trud, podredili vašim potrebama.

Sve kupce u prvih 7 dana od otvaranja očekuje popust od 20 % na omiljene kozmetičke brendove: Avène, A-derma, Ducray, Vishy, Rilastil, La roche Posay, Eucerin, Bioderma, CeraVe, Uriage, Weleda, Cally Derma kao i na Sensilab dijetetske suplemente i Microlife tlakomjere.

Puno je razloga da nas posjetite, jer mi smo mi vaša nova lokalna apoteka za sve vaše potrebe.

Dođite i uvjerite se u kvalitet naših usluga!

B PHARM-SVE ZA VAŠE ZDRAVLJE!