OBEZBIJEDITE PORODICI JAK ŠTIT UZ PREPARATE ZA JAČANJE IMUNITETA SNIŽENE do 30%

Snažan imunitet je najjači štit za naš organizam i odbranu od virusa i prehlada, koje su javljaju u predstojećem jesenjem periodu. Kako bismo podržali sve što je potrebno za očuvanje zdravlja i jačanje imnuniteta pripremili smo popust od 20% u našim apotekama, a iz udobnosti svog doma za online kupovinu u našoj web apoteci do kraja septembra na preparate za jačanje imuniteta za cijelu vašu porodicu možete pronaći čak 30% snižene.

Naše tijelo osjeti svaku promjenu godišnjih doba i prilagođava se. Nekome to prilagođavanje ide lakše, a nekome, nažalost, teže. Zbog toga je potrebno pomoći tijelu i organizmu, i to ne samo zbog lošeg raspoloženja i umora koji se veoma često osjeća dolaskom jeseni i hladnijih dana, već i zbog učestalijih prehlada i infekcija koje se javljaju u tom periodu.

Vitamini i minerali koji imaju poseban značaj za naš imunološki sistem, a koje možemo unositi u obliku suplemenata su: Vitamin C , najjači antioksidans koji jača organizam, Vitamin D – Obzirom da nam je za njegovu sintezu potrebno sunce, u prilog ne ide dolazak jeseni i zime, te je zbog toga potrebna suplementacija, Koenzim Q10 – jak antioksidant čija je glavna uloga proizvodnja energije u svakoj ćeliji našeg tijela, Beta glukan – idealan je prevenciju bolesti, te ubrzava oporavak nakon teških i iscrpljujućih bolesti i preparati na bazi meda, matična mliječ, propolis – Imaju antivirusno i anktibakterijsko djelovanje.

I ne zaboravite, pored zdrave i raznovrsne ishrane kako biste očuvali zdravlje i jačali imunitet potrebno je da unosite dovoljne doze suplemenata koji su vašem organizmu najpotrebniji za njegovo pravilno funkcionisanje i jačanje odbrambene sposobnosti.

Preparate koje možete pronaći online na popustu pogledajte ovdje.